De Wieken Carnavals- Bokaal 

Wieken Carnavals- Bokaal

Vandaag, vrijdag 8 maart 2019, werd de finale gespeeld van het 2 weken durende eerste "Wieken Carnavals 3 banden toernooi" De eerste wedstrijd werd gespeeld door Adri de Beer van de Raatskelder en Arthur Melsen van de Distel. Adri startte goed en speelde de eerste twee beurten 1 gemiddeld maar viel daarna even stil en eindigde met 6 behaalde caramboles. Arthur ging gestaag door, ook met vele missers, maar behaalde de zijn  caramboles in 52 beurten en werd de winnaar van de partij.

Hierna volgde de wedstrijd tussen Adri de Beer en Kees Coppens van de Koreneare, deze wedstrijd verliep iets minder moeizaam voor beide spelers. In de 39ste beurt moest Adri nog 2 caramboles halen echter viel stil en werd door Kees in de laatste 7 beurten alsnog verslagen, Kees won met 18 caramboles in 46 beurten dus de finale wedstrijd was hiermee bekend.

De finale werd gespeeld tussen Arthur Melsen en Kees Coppens beide goed voor 18 caramboles. Ook deze wedstrijd was spannend voor beide spelers maar de scores liepen gelijk op, bij 39 beurten hadden ze samen 16 caramboles. Arthur behaalde in de 48ste beurt het 18de punt en Kees kreeg de gelijkmakende beurt die hij behaalde. Hierna volgde de penalty's, Kees mocht als eerste op en miste waarna bij Arthur de opstoot wel lukte en behaalde daarmee de fel begeerde wisselbeker van de Wieken Carnavals- Bokaal.

Hierna volgde de prijsuitreiking, de wisselbeker werd uitgereikt door Kees Willemen (bestuur van Wijkhuis De Wieken) en daarop volgend de eerste, tweede en derde prijs door de wedstrijdleiding. De dag werd afgesloten met overheerlijke saté met stokbrood dat was dus smullen geblazen. De wedstrijdleiding werd bedankt voor de professionele aanpak en organisatie van het toernooi. De wedstrijdleiding bedankte alle deelnemers, de sponsoren en medewerkers van de Wieken voor hun bijdrage aan het toernooi. Zeker tot volgend jaar ! 

Uitslagen Finale 8 maart 2019